Dimecres 09 de Maig de 2012
Prefabricats Pujol estarà present a Construmat 2013

Prefabricats Pujol estarà present al Saló Internacional de la Construcció, CONSTRUMAT 2013, que es celebrarà al recinte Gran Via de Barcelona els propers dies 21-24 de maig amb un horari de 9.30ha 19h de forma ininterrompuda.Divendres 13 d'Abril de 2012
Jornada Innovació i Patents (CEIM)

El passat 8 març 2012 va tenir lloc al Saló de Graus, de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), la jornada: "Innovació - Patents: Noves oportunitats en el sector de la construcció".Dilluns 02 d'Abril de 2012
El Gran llibre de les Cases Prefabricades

L'editorial Gustavo Gili ens presenta "El gran llibre de les Cases Prefabricades" una selecció d'exemples d'habitatges prefabricats al voltant del món en què s'incideix en diversos aspectes del disseny sostenible.Divendres 10 de Juny de 2011

Segell Green Building

El grup Prefabricats Pujol continua amb la seva aposta pels habitatges industrialitzats, que desenvolupa a través de la filial PMP Promocions Montse Pujol. Així, el grup que va aprofitar la passada fira Construmat per presentar els últims avenços en els seus habitatges prefabricats, ha obtingut el segell de producte de sostenibilitat atorgat pel Green Data shet by Construmat, organisme pertanyent a GBCe Green Building Council Espanya, organització d'alt nivell de representació internacional que opina i dóna la seva visió al voltant de la sostenibilitat en l'edificació. El grup ofereix dues variants de disseny 'Vintage' i 'Avantgarde'.


Els principals avantatges del sistema són la seva rapidesa d'execució, seguretat, resistència i durabilitat, amb una línia innovadora que aposta pel disseny d'autor. En aquest sistema, la confortabilitat, la sostenibilitat i l'eficiència energètica s'uneixen per aconseguir un habitatge de qualitat a un preu accessible en només quatre mesos.


Pensat per a habitatges unifamiliars, bifamiliars i plurifamiliars, el sistema es compon d'una estructura i tancaments que són fabricats en taller, per després ser transportats fins a l'obra i muntats sobre una fonamentació adaptada a les característiques del terreny en el menor temps possible. L'estructura està constituïda per parets portants de formigó armat i sostres de plaques de formigó pretensades de fins a 9 m de longitud per aconseguir també espais lliures amb plena garantia de resistència i rigidesa.


Les plantes baixes dels habitatges tenen un forjat sanitari que aïlla del terreny i constitueix una cambra d'aire ventilada practicable per al pas de les instal.lacions. El condicionament interior de l'habitatge s'aconsegueix amb la utilització d'aïllaments tèrmics i sistemes d'envans secs que combinats amb l'elevada inèrcia tèrmica del formigó aconsegueixen un alt aïllament tèrmic i acústic. A més, es poden incorporar cobertes enjardinades per augmentar els nivells d'aïllament.


Així mateix, les instal.lacions bàsiques de l'habitatge poden ser implementades amb altres sistemes per aconseguir un habitatge més sostenible i eficient, com plaques solars, equips de geotèrmics o de biomassa, calderes d'alt rendiment, sistemes d'emmagatzematge i reciclatge d'aigües pluvials i grises, o sistemes domòtics, d'il·luminació de baix consum i estalvi d'aigua, entre altres equipaments disponibles.    Categoria/es: Fires,Grup Pujol,P.M.P.,Prefabricats Pujol,Premis,Vivenda.


Tornar