Dimecres 09 de Maig de 2012
Prefabricats Pujol estarà present a Construmat 2013

Prefabricats Pujol estarà present al Saló Internacional de la Construcció, CONSTRUMAT 2013, que es celebrarà al recinte Gran Via de Barcelona els propers dies 21-24 de maig amb un horari de 9.30ha 19h de forma ininterrompuda.Divendres 13 d'Abril de 2012
Jornada Innovació i Patents (CEIM)

El passat 8 març 2012 va tenir lloc al Saló de Graus, de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), la jornada: "Innovació - Patents: Noves oportunitats en el sector de la construcció".Dilluns 02 d'Abril de 2012
El Gran llibre de les Cases Prefabricades

L'editorial Gustavo Gili ens presenta "El gran llibre de les Cases Prefabricades" una selecció d'exemples d'habitatges prefabricats al voltant del món en què s'incideix en diversos aspectes del disseny sostenible.Divendres 11 de Febrer de 2011

Prefabricats Pujol firma el conveni de patrocini de la Càtedra CEIM a la UIC

El passat 11 de febrer, va tenir lloc a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) la signatura del conveni de la nova Càtedra CEIM, Càtedra d’ Edificació Industrialitzada i Medi Ambient, integrada a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (ESARQ) sota la direcció de l'arquitecte Dr. Felip Pich-Aguilera.


La càtedra neix de l'impuls del Dr. Pich-Aguilera i que ha comptat amb el suport de quatre empreses col.laboradores, fundadores de la càtedra: Prefabricats Pujol (empresa de prefabricats), Construccions Bosch Pascual (empresa constructora), Intemper (empresa de cobertes i façanes i Rockwool (empresa d'aïllament).


La voluntat de la UIC, atenent a les necessitats del mercat, és crear una càtedra que permeti cooperar en una àrea cientificotecnològica més àmplia que la que pugui establir-se en un projecte d'R + D, amb tres àmbits clars d'actuació: la formació , la generació de coneixement i la transferència de tecnologia i coneixement. Per això, al llarg del curs acadèmic, es desenvoluparan tant activitats de formació, com de recerca i divulgació.


En la signatura del conveni de la càtedra CEIM han estat presents el rector de la UIC, Dr Pere Alavedra, el director de CEIM Dr Felip Pich-Aguilera, el coordinador Pau Casaldàliga, el director de l'ESARQ Dr Vicente Sarrablo i Antoni Sarradell en representació de Prefabricats Pujol i al costat dels representants de les altres empreses del conveni.


CEIM té per objecte establir vies de col.laboració i de desenvolupament conjunt entre la UIC i les diferents empreses i entitats del sector de l'edificació, per obtenir un resultat significatiu en la sostenibilitat i respecte al medi ambient. La Càtedra inicia el seu camí amb quatre empreses col.laboradores però pretén augmentar la representativitat del sector arribant a un total de deu-dotze empreses.    Categoria/es: Actes,Càtedra d'Edificació Industrialitzada i Mediambient (CEIM-UIC) ,Grup Pujol,Patrocinis,Prefabricats Pujol,Universitat.


Tornar

Imatges