Dimecres 09 de Maig de 2012
Prefabricats Pujol estarà present a Construmat 2013

Prefabricats Pujol estarà present al Saló Internacional de la Construcció, CONSTRUMAT 2013, que es celebrarà al recinte Gran Via de Barcelona els propers dies 21-24 de maig amb un horari de 9.30ha 19h de forma ininterrompuda.Divendres 13 d'Abril de 2012
Jornada Innovació i Patents (CEIM)

El passat 8 març 2012 va tenir lloc al Saló de Graus, de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), la jornada: "Innovació - Patents: Noves oportunitats en el sector de la construcció".Dilluns 02 d'Abril de 2012
El Gran llibre de les Cases Prefabricades

L'editorial Gustavo Gili ens presenta "El gran llibre de les Cases Prefabricades" una selecció d'exemples d'habitatges prefabricats al voltant del món en què s'incideix en diversos aspectes del disseny sostenible.Dilluns 02 de Novembre de 2009

PMP Promocions proposa un pas endavant en matèria d'innovació i sostenibilitat

La crisi constructiva ha posat de manifest que el model de negoci seguit per les empreses del sector en les últimes décades ha quedat obsolet. Paràmetres com creativitat i sostenibilitat són les noves bases sobre les quals PMP Promocions ha estructurat la seva estratégia competitiva, el primer éxit de la qual ha estat el reconeixement de Casa Kyoto.


Entrevista a Montse Pujol Gerent de PMP Promocions.


Que és Casa Kyoto?


Casa Kyoto és una vivenda pensada, dissenyada i construïda segons una sèrie de criteris sostenibles, com comportament bioclimàtic, estalvi d'aigua i electricitat, construcció prefabricada, construcció sostenible i materials reutilitzables.


Les primeres Cases Kyoto ja han estat habitades a la localitat de Torre-serona (Lleida).


Quina acceptació han obtingut?


Vam rebre el Premi Endesa a la Millor Promoció de Vivenda Sostenible durant la celebració de la passada edició del Barcelona Meeting Point 2008. També hem estat seleccionats per a una exposició de MATER in Progress Madrid 2009 que distingeix als millors invents en tots els sectors.


On es poden construir?


En tots els terrenys susceptibles de tenir llicéncia d'obra. Tenim també la Casa Kyoto adossada i la Casa Kyoto de protecció oficial de 90 m2, pensada sobretot per a poblacions de molt territori i poca població. Un altre dels avantatges de Casa Kyoto és que permet la recepció d'ajudes públiques relacionades amb la sostenibilitat, a l'estar en possessió de la Certificació A d'eficiència energètica segons el nou CTE.


Com va sorgir la idea?


Els orígens de PMP Promocions es remunten fins a l'any 2000. En els nostres inicis ens dediquem a les activitats clàssiques de promoció, però gràcies a la col·laboració amb Grup Pujol, una corporació pertanyent a la meva família i dedicada a l'àmbit del formigó per a naus industrials i obra pública, vam començar fa uns cinc anys la construcció d'habitatges prefabricats. Es tracta d'una fòrmula innovadora que iniciem amb cases unifamiliars aïllades, que continuem amb habitatges adossats i que estem derivant també cap als habitatges plurifamiliars.


Que els va motivar a efectuar aquest canvi d'orientació?


Creiem que la construcció tal i com la coneixem, ha variat molt poc en les últimes décades, pel que es tracta d'un model de negoci esgotat. PMP Promocions proposa un pas endavant en matèria d'innovació i sostenibilitat amb la creació d'un tipus d'habitatge de molt bona qualitat en la qual prevalen els recursos bioclimàtics i bionenergètics. A més, assesorem al client en cadascuna de les eleccions que ha de portar a terme, amb l'avantatge que, en quatre mesos, el seu habitatge està completament finalitzat i amb els acabats exactes que van ser seleccionats. Encara que els inicis van ser difícils, a causa de la dolenta premsa que incomprensiblement tenen els prefabricats, els excel·lents resultats dels nostres dissenys i el boca a boca han constituït la nostra millor garantia.


PMP Promocions
Av. del Canal, baixos
25230 - Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 603 954 - Fax 973 603 950
www.pmp-promocions.com


    Categoria/es: Casa KYOTO,Entrevistes,P.M.P.,Vivenda.


Tornar