Dimecres 09 de Maig de 2012
Prefabricats Pujol estarà present a Construmat 2013

Prefabricats Pujol estarà present al Saló Internacional de la Construcció, CONSTRUMAT 2013, que es celebrarà al recinte Gran Via de Barcelona els propers dies 21-24 de maig amb un horari de 9.30ha 19h de forma ininterrompuda.Dilluns 02 d'Abril de 2012
El Gran llibre de les Cases Prefabricades

L'editorial Gustavo Gili ens presenta "El gran llibre de les Cases Prefabricades" una selecció d'exemples d'habitatges prefabricats al voltant del món en què s'incideix en diversos aspectes del disseny sostenible.Dimecres 22 de Febrer de 2012
Seminari "Arquitectura y Industria" a la Fundación Arquitectura y Sociedad

Montse Pujol intervindrà el proper dia 24 de febrer en el seminari “ARQUITECTURA E INDUSTRIA: CONSTRUCCIÓN INDUSTRIALIZADA” de la Fundación Arquitectura y Sociedad al cercle de Bellas Artes de Madrid.

Divendres 13 d'Abril de 2012

Jornada Innovació i Patents (CEIM)

El passat 8 març 2012 va tenir lloc al Saló de Graus, de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), la jornada: Innovació - Patents: Noves oportunitats en el sector de la construcció, reunint aproximadament unes 120 persones entre arquitectes, industrials i interessats en el sector de la innovació i les patents.


La jornada organitzada per la Càtedra d'Edificació Industrialitzada i Medi Ambient, està integrada a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya i dirigida pel doctor arquitecte Felip Pich-Aguilera. La CEIM té per objectiu establir vies de col · laboració i desenvolupament entre la UIC i les quatre empreses patrones que representen els diferents agents del sector de l'edificació: Construccions Bosch Pascual, Rockwool, Prefabricats Pujol i Intemper.


La Càtedra d'Edificació Industrialitzada i Medi Ambient, al llarg del curs acadèmic ha desenvolupat tant activitats de formació com d'investigació i divulgació. Un exemple d'aquestes activitats va ser la jornada on es van plantejar noves oportunitats en el sector de la construcció centrant-se en la innovació i les patents.


Al llarg de la jornada presentada per Vicenç Sarrablo, es van celebrar dues ponències, la primera sobre "Innovació com a estratègia empresarial" amb José Luis de Valdivia de CRICURSA i una segona de "Innovació com a eina per a la internacionalització de les empreses" amb Benjamí González de CYPE. I en el marc d'aquestes, es van celebrar dues taules rodones sobre "Procediments - Patents" i "Experiències" moderades pel coordinador de la CEIM, Pau Casaldàliga.


Toni Sarradell de Prefabricats Pujol va voler transmetre la idea que la innovació passa a través d'innovar bons productes i uns processos de desenvolupament.


Font: CEIM-UIC    Categoria/es: Actes,Càtedra d'Edificació Industrialitzada i Mediambient (CEIM-UIC) ,Grup Pujol,Patrocinis,Prefabricats Pujol,Universitat.


Tornar

Imatges