Dimecres 09 de Maig de 2012
Prefabricats Pujol estarà present a Construmat 2013

Prefabricats Pujol estarà present al Saló Internacional de la Construcció, CONSTRUMAT 2013, que es celebrarà al recinte Gran Via de Barcelona els propers dies 21-24 de maig amb un horari de 9.30ha 19h de forma ininterrompuda.Divendres 13 d'Abril de 2012
Jornada Innovació i Patents (CEIM)

El passat 8 març 2012 va tenir lloc al Saló de Graus, de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), la jornada: "Innovació - Patents: Noves oportunitats en el sector de la construcció".Dilluns 02 d'Abril de 2012
El Gran llibre de les Cases Prefabricades

L'editorial Gustavo Gili ens presenta "El gran llibre de les Cases Prefabricades" una selecció d'exemples d'habitatges prefabricats al voltant del món en què s'incideix en diversos aspectes del disseny sostenible.Divendres 19 de Juny de 2009

Ferrofet, Premi de Conciliació de la Vida Laboral i Familiar

La empresa Ferrofet Catalana, que forma part del Grup Pujol i que té la seva seu a Mollerussa, va ser guardonada ahir dia 18 de Juny amb el premi Conciliació de la Vida Laboral i Familiar, de la XIII edició dels Premis Empresarials i Institucionals “Família”, organitzats pel Grup d'Entitats Catalanes de la Família i patrocinats per FIATC Assegurances. Aquest acte va ser presentat per el Sr. Daniel Arasa, president del GEC, i en el qual també va tenir lloc una conferència per part de la Sra. Núria Chinchilla, directora del Centre de Família i Treball de l'IESE sobre el tema de "La integració de la vida laboral i familiar: És possible en temps de crisi?"


Aquests premis Empresarials i Institucionals 'Família' van néixer l’any 1995 i pretenen guardonar empreses o institucions que duguin a terme accions de mecenatge, patrocini o ajuda adreçades de forma directa a la vida de la família, l’entorn familiar o a afavorir el reconeixement del paper de la família dins la societat.


El Sr. Josep Balagué, director del departament de Recursos Humans, va mostrar la seva satisfacció en el moment de recollir l’esmentat guardó, agraint en nom de tot el personal de Ferrofet, i especialment en el de totes les dones que hi treballen, al GRUP D’ENTITATS CATALANES DE LA FAMÍLIA, per la distinció otorgada a l'empresa.


"La nostra, és una empresa ubicada a les Terres de Ponent, a Mollerussa, i és una mica singular, per que dins del sector de la construcció va ésser la primera fa 10 anys i avui continua encara éssent l’única en que la gran majoria són dones, amb una feina que tradicionalment han vingut fent els homes. A més la majoria d’aquestes dones tenen fills, i fins i tot ni hi ha més de 10 que ja tenen néts, que moltes han accedit al món del treball per primer cop, amb una edat en que no totes les portes es troben obertes i a més amb un horari, que permet compaginar la feina amb la cura dels fills i la família.", va explicar Balagué.


Entre altres entitats guardonades en aquesta XIII edició dels Premis Família varen estar: Caja Mediterráneo, Ingenio, Establiments Viena, CIRE i DSN Resizing.    Categoria/es: Actes,Grup Pujol,Prefabricats Pujol,Premis.


Tornar

Imatges