Dimecres 09 de Maig de 2012
Prefabricats Pujol estarà present a Construmat 2013

Prefabricats Pujol estarà present al Saló Internacional de la Construcció, CONSTRUMAT 2013, que es celebrarà al recinte Gran Via de Barcelona els propers dies 21-24 de maig amb un horari de 9.30ha 19h de forma ininterrompuda.Divendres 13 d'Abril de 2012
Jornada Innovació i Patents (CEIM)

El passat 8 març 2012 va tenir lloc al Saló de Graus, de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), la jornada: "Innovació - Patents: Noves oportunitats en el sector de la construcció".Dimecres 22 de Febrer de 2012
Seminari "Arquitectura y Industria" a la Fundación Arquitectura y Sociedad

Montse Pujol intervindrà el proper dia 24 de febrer en el seminari “ARQUITECTURA E INDUSTRIA: CONSTRUCCIÓN INDUSTRIALIZADA” de la Fundación Arquitectura y Sociedad al cercle de Bellas Artes de Madrid.

Dilluns 02 d'Abril de 2012

El Gran llibre de les Cases Prefabricades

L'editorial Gustavo Gili ens presenta "El gran llibre de les Cases Prefabricades" una selecció d'exemples d'habitatges prefabricats al voltant del món en què s'incideix en diversos aspectes del disseny sostenible, des dels seus beneficis ecològics i econòmics fins als factors considerats en el moment d'escollir els materials. Entre els múltiples avantatges de l'arquitectura residencial prefabricada es troben un major control dels processos de construcció i la reducció dels costos i l'impacte ambiental.


a casa prefabricada es converteix en una alternativa amb una gran relació qualitat-preu i ambientalment viable, que aposta per edificis que incloguin materials de baix impacte i, si és possible, construïts per mà d'obra local. A la pàgina 168, apareix la nostra Casa Kyoto, ¡¡¡¡estem molt contents!!!!    Categoria/es: Casa KYOTO,Grup Pujol,P.M.P.,Vivenda.


Tornar