La Direcció de Pujol, des de sempre, ha tingut una especial cura en aspectes relacionats amb el benestar dels seus treballadors.

Per a canalitzar millor les ajudes que s'oferien als mateixos, es va decidir crear una Fundació que ve operant des de l'any 2003.La Fundació Pujol i Gorné

La Fundació Pujol i Gorné va néixer l'any 2003, prenent el nom dels fundadors del que ara és el Grup Pujol. Té com finalitats les de prestar ajuda o suport humanitari, amb la finalitat de millorar les condicions de benestar de les persones en general, però molt especialment dels treballadors del Grup Pujol.


Així mateix també té com finalitat, la de col·laborar amb entitats com organitzacions no governamentals, nacionals i internacionals, que fomentin bàsicament l'ajuda humanitària, sanitària i educacional.


Les actuacions de la Fundació es dirigeixen a l'àmbit sanitari, educacional, cultural, esportiu, d'oci, familiar i laboral, tenint en compte la garantia suficient de continuïtat perquè pugui ser efectiva durant molts anys.


Tornar