Les empreses del Grup Pujol es dediquen bàsicament al prefabricat de formigó, en els següents apartats:


a més d'abarcar altres camps amb empreses de serveis no relacionades amb la construcció i amb una història que es remunta a principis de l'any 1942.
PREFABRICADOS PESADOS S.A.
Ctra. Miralcamp Km. 1
(25230) Mollerussa
Lleida

Telèfon:
(+34) 973 60 11 00
FAX:
(+34) 973 60 33 66
e-mail:
info@prefabricatspujol.com

veure a google maps

Prefabricados Pesados SA, ara Prefabricats Pujol SA

És l’Empresa del Grup Pujol dedicada als grans prefabricats. Peces de grans llums i secció destinades a l’edificació industrial i obra pública que requereixen d’unes instal·lacions especials, naus de gran superfície i una extensió d'emmagatzemament considerable.


Les seves factories estan ubicades a Mollerussa i a Les Borges Blanques.


La fàbrica de Mollerussa ocupa una superfície d'unes 40 hectàrees i la seva ubicació li permet un ràpid accés a l’autovia de Madrid a Barcelona per facilitar el transport de les peces de grans dimensions per carretera.


La de les Borges Blanques ocupa unes 80 Ha. de terreny, pot disposar d'un accés directe al tren i també disposa d'un ràpid accés a l’autopista AP-2.


A l'agost del 2009, es fusionen PREFABRICATS PUJOL i PREFABRICADOS PESADOS, tota vegada que essent dues grans empreses del grup, habien acabat fent la mateixa activitat. El nom resultant d'aquesta fusió per absorció, serà el de PREFABRICATS PUJOL S.A., ja que aquest està més consolidat i conegut al mercat.Tornar